Med min passion for træer og eventyr, byder jeg velkommen til en verden i højderne. Få en sjov udfordring og en oplevelse for livet.

 Træklatring er en fantastisk udendørsaktivitet for enhver. Familier, grupper, store og små. Det er en sjov og spændende oplevelse, men det er også en kæmpe udfordring for deltagerne der vil opleve en stor følelse af spænding og præstation.

Vi kan sætte et utal af forskellige lærings- og samarbejdesøvelser op, så netop din gruppe får det med hjem I har behov for.

Vi er ikke fastlåste på ét sted, men kommer gerne rundt i hele Danmark, og vi har efterhånden en del gode steder hvor vi kommer og klatrer. Er du i tvivl om dine nærliggende træer rummer muligheden for eventyr og oplevelse, så giv os et kald, og vi finder ud af det.

 

Vi arbejder og er uddannet indenfor træpleje branchen. Det vi tilbyder er ikke en alpin eller anden klatreteknik, men træklatring med udstyr der er designet til træer. Det giver dig sikkerhed.

Jeg arbejder til dagligt i træer og højder, er uddannet Træplejer, Friluftsvejleder og har en voksenpædagogisk grunduddannelse som giver dig en sikker og tryg baggrund for jeg kan vise dig ind i verden med træklatring. Træklatringen forgår efter samme regler arbejds tilsynet har opsat for vores daglige arbejde i toppen af træerne. Men det er op til dig eller din gruppe at være forsikret.

Træpleje

Træfældning – faste priser og aftaler Træbeskæring – rigtig viden og kunnen, din sikkerhed og glæde. 0ver 25 år med træpleje og træklatring

TræVærk

Jeg tilbyde dig noget helt specielt der er lavet i træ, fra hønsehuse til renovering af dit bindingsværk. Jeg arbejder med træ fra de danske skove og i samarbejde med lokale savværker.

Grøn Sløjdkursus

Grøn sløjd – Lær snitteknivens verden Undervisning og arbejde med snittekniv og økse i friskt træ. Snittebussen og Friluftsvejlederen køre lige til jeres dør - undervisning på højskoler, naturcentere og private.
shape
2016 Hand made by Nis Falck Telefon 2217 0319 Fyn og resten af landet