Jeg udfører træfældning på Fyn med sikkerhed for omgivelserne uanset størrelse og sværhedsgrad.

/

AKUT træfældning på Fyn

- er træet farligt eller blæst omkuld? Ring på Tlf 2217 0319

 

5 Tag mig gerne med på råd før der skal udføres en træfældning. Det kan være at en træfældning ikke er nødvendig. Men at en beskæring eller anden træpleje er nok, for at give dig lys, luft eller sikkerhed for at træet kan stå mange år endnu. =Et tilbud på træfældning er gratis.

=En fast aftale giver dig sikkerhed for en fast pris.

Træfældningen bliver altid udført efter de gældende regler, der er fastsat af arbejdstilsynet vedr. træfældning, sikkerhed mm. Der er mange faktorer at tage hensyn til ved en træfældning. Derfor kommer jeg lige forbi og ser på træet og får en snak med jer omkring træfældningen. De fleste gange får I en pris med det samme, og en dato for hvornår arbejdet bliver udført.

9

Jeg er en ETW...? european tree worker!!!

ETW er en europæisk certificering, hvor man fremviser den nyeste viden indenfor træpleje og træbiologi. Det er din sikkerhed for, at træfældning, beskæringen og træplejen bliver udført professionelt.
Skærmbillede 2014-11-14 kl. 23.30.13

Træpleje

Træfældning – faste priser og aftaler Træbeskæring – rigtig viden og kunnen, din sikkerhed og glæde. 0ver 25 år med træpleje og træklatring

TræVærk

Jeg tilbyde dig noget helt specielt der er lavet i træ, fra hønsehuse til renovering af dit bindingsværk. Jeg arbejder med træ fra de danske skove og i samarbejde med lokale savværker.

Grøn Sløjdkursus

Grøn sløjd – Lær snitteknivens verden Undervisning og arbejde med snittekniv og økse i friskt træ. Snittebussen og Friluftsvejlederen køre lige til jeres dør - undervisning på højskoler, naturcentere og private.
shape
2016 Hand made by Nis Falck Telefon 2217 0319 Fyn og resten af landet