Skal dit træ have en beskæring, så er du i trygge hænder hos mig.

 

En beskæringen af dit træ SKAL udføres af en faguddannet træplejere. Du risikerer at stå med et beskadiget træ, spildte penge og en yderligere udgift til en træfældning !!! En beskæring er ikke bare af med toppen. Ingen topkapning her !!!

Jeg er uddannet og certificeret træplejer med en dyb passion for mit arbejde. Beskæring af træer er min store glæde. Det er renlivs glæde at afslutte dagen med at træde tilbage og nyde en flot beskæring – et træ som holder i mange år endnu.

=Dit træ har en stor værdi, ikke blot for dig, men også for vores fælles liv.

Jeg kan tilbyde dig en træ beskæring, hvor viden og kunnen fra over 25 års arbejde med træ beskæring, træpleje og træklatring, giver dig en sikkerhed for, at beskæringen bliver udført efter de nyeste retningsliner for træ beskæring og træklatring.

/Din tømeren kan altid rette op på et skævt bræt… men det er svært med en forkert beskæring af dit træ.

9

Jeg er en ETW...? european tree worker!!!

ETW er en europæisk certificering, hvor man fremviser den nyeste viden indenfor træpleje og træbiologi. Det er din sikkerhed for, at beskæringen og træplejen bliver udført professionelt.
træfældning fyn træfældning odense

Sidste nyt fra din treeWorker

De sidste dage er talt for en ny flok håndværker med hang til gammelt håndværk. Der er i de sidste uger blevet bygget stubmølle, Norsk gindebyg, slagbænk, led...

Træpleje

Træfældning – faste priser og aftaler Træbeskæring – rigtig viden og kunnen, din sikkerhed og glæde. 0ver 25 år med træpleje og træklatring

TræVærk

Jeg tilbyde dig noget helt specielt der er lavet i træ, fra hønsehuse til renovering af dit bindingsværk. Jeg arbejder med træ fra de danske skove og i samarbejde med lokale savværker.

Grøn Sløjdkursus

Grøn sløjd – Lær snitteknivens verden Undervisning og arbejde med snittekniv og økse i friskt træ. Snittebussen og Friluftsvejlederen køre lige til jeres dør - undervisning på højskoler, naturcentere og private.
shape
2016 Hand made by Nis Falck Telefon 2217 0319 Fyn og resten af landet